<-Avbryt / Gå tilbake

Familiemedlemskap

Med familiemedlemskap kan du registrere inntil 6 ekstra medlemmer. Dette er medlemskapet som støtter klubben mest, og det gir tilgang til at alle registrerte medlemmer kan trene gratis i hallen (egentrening). Ved flere aktive spillere i samme familie, så sparer man også en del på å registrere et familiemedlemskap.

For å legge til flere familiemedlemmer, trykk på knappen "Legg til enkeltmedlem" nedenfor.

OBS: Ved registrering av personer under 18 år vil det automatisk komme opp et skjema for å registrere foresatt(e). Er foresatt(e) registrert som medlem så limer du bare inn den samme informasjonen her.

Ved aktivt medlemskap så dekker klubben lisens til NIF. Har du mottatt faktura fra NIF/NBTF på lisens, så trenger du ikke å betale denne!

Medlem
Foresatt 1
Foresatt 2
Hvis 1 eller flere er med på organiserte treninger så skal man velge "Ja" her.
  • Ja
  • Nei
Hvis man skal være med på bordtennisturnering så må man ha lisens. (Unntak: Barn som tilhører klasse Gutter/Jenter 11 år og yngre skal ikke løse lisens). Modum bordtennisklubb tar kostnaden for lisens, men vi trenger å vite om noen planlegger å spille turneringer.

Usikker?: Velg "Vet ikke". Det er mulig å registrere lisens i ettertid, men da må du ta kontakt på post@modumbtk.no

Mer informasjon om lisens kan man finne her: Lisens og forsikringer (bordtennis.no)
  • Ja
  • Nei
  • Vet ikke
Skriv navnet på den som skal motta fakturaen på vegne av familien. Personen må være registrert som ett av medlemmene ovenfor. Vi benytter e-posten registrert på personen for fakturering, hvis vi ikke får treff i eFaktura-registeret.
Felt merket med rød strek er obligatorisk og må fylles ut.